Laboratorul dentar „Biodent”

În octombrie 1995, clinica stomatologica Biodent şi-a deschis uşile cu un scop: de a oferi stomatologilor creştere în practică. Acest lucru a necesitat o obligaţie de a perfecţiona tot ceea ce facem... de la asistenţa tehnică şi fabricarea părţilor de asamblare până la lucru de zi cu zi.

Ca partenerul nostru, problemele dvs. sunt ale noastre, precum ar fi: îmbunătăţirea calităţii de îngrijire a pacientului; furnizarea de carcase atrăgătoare care se aranjează uşor şi restabilesc funcţia dinţilor; cele mai avansate tehnologii dentare; oferirea serviciilor excepţionale şi de toate ce e mai bun pentru sănătatea dinţilor dvs. Cu peste 15 ani de experianţă în practică, noi ne-am dat seama că nici o tehnologie nu poate să înlocuiască dinţii naturali şi frumoşi.

Laboratorul dentar Biodent

Laboratorul dentar Biodent

Laboratorul dentar Biodent

Întrucât inovările continuă să schimbe stomatologia restaurativă, suportul tehnic impecabil este mult mai important decât oricând. De aceea, linişteşte faptul că clinica stomatologică Biodent este „Partenerul dvs. în făurirea tehnologiilor noi”.

Protetică