Ce înseamnă Igiena?

Igiena orală sau dentară înseamnă menţinerea cavităţii bucale curate pentru a preveni aşa afecţiuni dentare cum ar fi halitoza, parodontopatia şi gingivita. Igiena orală este ceva ce poate şi trebuie să fie îngrijită de către dvs. şi dentist.

Igiena

Îngrijirea dvs. personală ar trebui să implice două sarcini zilnice a periajului dinţilor. Puteţi adăuga, de asemenea, în rutina de zi cu zi, clătirea cu apa de gură pentru a reduce numărul de bacterii şi activitatea lor în gura dvs. Îngrijirea dentară nu este importantă doar din motive de sănătate, de asemenea dinţii îngrijiţi păstrează banii dvs. în portofel. Cariile şi plombele înseamnă cheltuieli vizibile pentru situaţia financiară a dvs.

Dentistul sau igienistul dvs dentar vă poate ajuta referitor la îngrijirea profesională a dinţilor. Adesea este dificil, chiar şi cu periajul regular al dinţilor şi folosirea aţei dentare, de a curăţa toate plăcile aflate pe dinţii dvs. De aceea, este important de a primi proceduri de curăţare regulară a dinţiilor cel puţin o dată pe an, în ideal — de două ori. Acestea vor fi: scalarea dinţilor, netezirea şi debridarea, pentru a aduna şi îndepărta depunerile de pe dinţi.