Albirea dinţilor

Fie că vă sfiiţi din cauza dinţilor îngălbeniţi de la fumat sau consum de cafea, sau pur şi simplu doriţi să arătaţi bine, albirea dinţilor este o cale sigură de a vă face zâmbetul mai atrăgător şi de a spori încrederea în sine şi în aspectul propriu.

Albirea dinţilor se încadrează în categoria de stomatologie cosmetologică. Procesul de albire a dinţilor elimină decolorarea şi petele de pe dinţi, şi poate, de asemenea, scoate în evidenţă pigmentarea naturală a dinţilor. Gradul de ameliorare va depinde de starea dinţilor, precum şi de cât de tare sunt decoloraţi, pătaţi şi care este originea petelor. Când dinţii sunt de culoare maro sau galbenă din cauza cafelei, ceaiului sau fumului de ţigară, petele vor fi reduse cu patru-cinci nuanţe. Dinţii care sunt de nuanţă gri din cauza pigmentării naturale sau din cauza antibioticilor, vor fi reduse cu două-trei nuanţe.

Înainte şi după Beyond Polus

Oricum, dinţii dvs. vor fi considerabil mai deschişi la culoare după albirea dinţilor. Cu toate că există un număr mare de metode pentru albirea dinţilor, doar un medic stomatolog poate recomanda cea mai eficientă metodă pentru dvs.


Sistemul de albire Beyond

După procedura de albire cu sistemul Beyond, dinţii capătă o ameliorare de 5—14 nuanţe conform indicatorului de nuanţe Vita. Sistemul de albire Beyond foloseşte o lumină albastră intensă, cu lungimea de undă de 480—520 nanometri. Lumina se filtrează printr-un număr mai mare de 12.000 fibre cu o lungime totală de 1.6 km şi, în final, trece prin două lentile optice, fiecare fiind acoperită cu peste 30 de straturi, eliminând complet lumina infraroşie şi ultravioletă.

Beyond Polus